SP_19_22_224

 SP_19_22_224

19.04 2023

 

Тема №1Опорядження верху та низу взуття .

 

Урок №22Технологічні вимоги при виконанні операції «Упаковка готового взуття в коробки ». Обладнання і інструменти.

    Кожна пара взуття продивляється контролером відділу технічного контролю ВТК.Конролер встановлює сортність взуття і ставить на підкладці клеймо сорту.

   Взуття пакують по одній парі в коробки. Кожну напівпару прокладають папером і всередину вставляють спеціальні  каркаси , запобігаючи цим зім`яття взуття під час транспортування і зберігання його.

   На етикетці коробки вказують найменування фабрики , фасон колодки , модель, розмір, повноту, сорт, артикул, ціну, ГОСТ або ТУ на взуття. Маркування повинно бути чітким і виконуватись спеціальною штемпельною фарбою.

  Упаковане взуття здається на склад готової продукції.

 

   Домашнє завдання:Зробити конспект. Вивчити технологічні вимоги при виконанні операції «Упаковка готового взуття в коробки ».  

Комментариев нет:

Отправить комментарий