VN_19_22_72_73

VN_19_22_72_73 


VN_19_22_72_73

 VN_19_22_72_73

26.05.2023 р.

29.05.2023 р.

 Тема 6. Виготовлення взуття нитковими методами кріплення.

 Урок № 72  Прошивний метод. Вправи з  виконання формування п`яткової частини взуття. Сушіння взуття.

Урок № 73 Прошивний метод. Вправи з виконання вилучення затяжних цвяхів і металевих закріплювачів, обрізки надлишків затяжної кромки.

Гаряче формування п’яткової частини взуття

Режими формування 3,0-3,5 кгс/см2 , час витримки взуття під тиском 20-30 сек, температура 90-1000С

Обладнання і інструменти: Прес ПГФ1-0

Сушка взуття

Температура сушки 60 градусів С, тривалість сушки 1,5 години.

Обладнання і інструменти: Сушило СОХ-36

 

Видалення установочних тексів із устілок, відділення матеріалу верху від підкладки

Текси, якими прикріплюється устілка до колодки, видаляються, не порушуючи при цьому шов. В висковій частині роблять по одному надрізу з кожної сторони глибиною 12-14 мм. Затяжну кромку по периметру, крім п’яткової частини, відокремлюють від затяжної кромки підкладки і підноска та відгинають на 1800С відносно сліду взуття

Обладнання і інструменти: Стіл СТУД, кліщі, тексовиймач

Зрізання складок затяжної кромки, видалення пилу

Складки зрізають не пошкоджуючи дерми шкіри і не порушуючи затяжки заготовки. Ширина кромки підноска після обрізки 5-7 мм, підкладки – 10- 12 мм.

Обладнання і інструменти: Машина 02016/Р1, ніж

Домашнє завдання: Зробити конспект. Засвоїти технологічні нормативи виконання операцій: «Прошивний метод. Вправи з  виконання формування п`яткової частини взуття. Сушіння взуття.», «Прошивний метод. Вправи з виконання вилучення затяжних цвяхів і металевих закріплювачів, обрізки надлишків затяжної кромки.»

 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий